Morgen (zaterdag 23 mei): Benefiet Concert in Roosendaal

Morgen is het dan zover. Van 13:00 tot 22:30 in Roosendaal!

Benefietconcert.jpg

Zaterdag 23 mei houdt Scrambled Leggs een Benefietconcert! Van 13.00 tot 22.30 muziek, dans, open podium en een veiling. Vanaf 12.30 is de deur open.

Team Scrambled Leggs weet als geen ander dat muziek mensen zich verbonden met elkaar laat voelen. Wij hebben daarom verschillende bands bereidt gevonden om geheel belangeloos op te treden om de dag een gezellig geheel te maken.
Met verschillende muziekstromen word dit een waar feest voor jong en oud!! Daarom zullen wij ook in de komende weken deze site aanvullen met de biografieën en/of een klein voorproefje van deze geweldige bands en artiesten!!

• OnCue
• Kenny Weed and the Free Mind Empire
• Oldno7 Band
• The Unstoppable Knight
• Unconditionally Guaranteed
> Remko & Friends

Maar ook:
Een open podium waar beginnend talent kan worden bewonderd of waar je zelf aan mee kan doen. O.a zijn er meerdere scholen benaderd om aan jongeren een oproep te doen zich vooral aan te melden! De verwachting is groot. PA`s en versterkers aanwezig! Het enige wat zij hoeven te doen is dat podium op te gaan en aan de wereld laten zien waar ze plezier aan beleven.

Studio Sisa komt die dag met een groep enthousiaste kinderen en jongeren om een mooie dansuitvoering op te voeren die speciaal is gemaakt voor ons evenement!

Een heuse veiling! we hebben voor de enthousiastelingen leuke dingen op de veiling zoals dj workshop, drumlessen en bv kunst, legerspullen en een huiskamerconcert! Je kunt het zo gek niet bedenken dus portemonnee mee, spaarpotje leeg kieperen en kom meedingen voor de leukste veiling items!

Aan de kleintjes is ook uiteraard ook gedacht:

Kinderactiviteiten van 13.00 tot 16.00 zullen plaatsvinden onder leiding van Marijke Maas en haar Kunstlokaal de Wieken.

de gehele dag is er een springkussen!

Dit gezellige samenzijn zal plaatsvinden op het wijkcentrum De Wieken van 13:00 tot 22:30. Gezellelaan 45 in Roosendaal.

Entree: 7,50 en voor de kleintjes onder 12 jaar 3,50,- . Al het geld gaat naar de actie Alpe D`HuZes op 4 juni 2015

Voor nog mee info zie: https://www.facebook.com/events/872061966192568/

Plaats een reactie