Benefiet-concert Roosendaal, zeer geslaagde dag!

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-2
Ondertussen ligt Alpe d’HuZes 2015 achter ons en zijn we aan het bijkomen van alle indrukken, prestaties en emoties.
Door alle voorbereidingen en Ad6-drukte zijn we er niet eerder aan toegekomen om te vertellen hoe onze laatste actie dag verlopen is, dit willen we nu graag alsnog met jullie delen.
Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-1 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-11

Wauw wat was zaterdag 23 mei een toffe dag! Hoewel we merkten dat we Pinksteren en Hap en Stap tegen hadden, is er een ontzettend leuk bedrag binnengesleept! Ook de Veiling heeft nog extra in de pot gedaan en zijn er 4 mensen heel blij met een huiskamerconcert. De koppen zijn gelijk bij elkaar gestoken en een delegatie uit Nispen en Hellevoetsluis hebben binnenkort een tuinfeest van ‘heb ik mij jou daar’!

De kinderen hebben zich nog vreselijk kunnen vermaken op het springkussen en met de activiteiten. De activiteiten onder leiding van Marijke Maas hebben er voor gezorgd dat er mooie werkjes in elkaar geknutseld konden worden. Buiten konden zij nog even langs de schminck en ik heb hele leuke en mooie dingen voorbij zien rennen de hele dag. De zon ging heel fijn schijnen voor ons vanaf een uurtje of 3.

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-41

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-43

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-44

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-45

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-46

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-47

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-48

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-49

bf07

bf08

bf09

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-6

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-7 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-8 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-9

De bands hebben stuk voor stuk een sublieme set weg gezet en er zijn cd`s verkocht, iemand gaat op drumles en een ander krijgt een dj workshop. De sfeer was geweldig en de commentaren alleen maar positief. Het bier was aan het einde van de avond op en iedereen ging met een dikke glimlach weer op pad, naar huis of naar Hap en Stap.

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-16 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-39

De kleinste, liefste en dapperste artiesten van zaterdag waren de pupillen van Studio Sisa. Met hun optreden op vrolijke liedjes lieten zij vol overgave de harten smelten van iedereen. Na een daverend applaus kregen zij als echte artiesten een pakje drinken en wat lekkers en konden zij wat bijkomen in de zon. Het maakte de dag voor jong en oud compleet.

Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-51 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-52

Omdat we de wijk wilden betrekken in het geheel zijn er een aantal kaarten aan de nood- en voedselbank gegeven zodat er ook een aantal uit de wijk, die het hedendaags moeilijk hebben, konden meegenieten van dit evenement. Met dank aan Wijkteam Kroeven is dit gelukt, we hebben de kaarten in de kassa zien liggen dus ook zij hebben een leuke dag gehad.

Tot slot de fantastische bands, waarvan Oncue zeer zeker nog ergens anders hier in RSD een podium verdiend, want man man, wat swingen die gasten de pan uit. Zegt het voort, zegt het voort! Zo`n breed repetoire en het komt retestrak de instrumenten uit en de zanger zingt alles feilloos weg. Wij waren zeer onder de indruk!
Oldno7 gaven een uptempo-set weg, waardoor de beentjes en heupen gelijk weer wat soepelder aanvoelden wink-emoticon. We kunnen er sowieso weer snel van genieten op de Oude markt, op 14 juni geven zij een festival in 50-jaren sferen.
Remko en Friends blijven veel en graag geziene gasten in Roosendaal en omgeving, dus houd je oren en ogen open! Ongelooflijk wat die drie mensen voor elkaar krijgen op die gitaren en bas! Gooi het zangtalent van Deborah Jacobs erbij als topping en we waanden ons op Portugese terrassen, genietend van een heerlijk drankje en de zon in ons gezicht!
Kenny Weed and the Free Mind Empire gaven de zon verder door aan ons via heerlijke reggae en ragga. Deze 9 koppige band zijn overal te zien en te vinden op reggaefestivals in het land. De mooie verschillende stemmen afgeroomd met vette percussie en strakke baslijnen doen zij niet onder voor de jamaicasound! Mensen konden niet stil blijven staan.
Anne & Ray gaven een akoestische set. Met prachtig vertolkte liedjes waaronder bv Annie Lennox wisten zij het publiek voor zich te winnen. Anne heeft nog niet vaak opgetreden maar ook hier van denken wij dat dit alleen maar een kwestie van tijd zal zijn. Dit nieuw jong talent zal ongetwijfeld aan de weg gaan timmeren als zangeres. De ondersteuning van Raymond van Osta was als altijd solide, gevoelig en mooi. Heel erg cool dat zij het onderdeel Show Your Talent op deze wijze invulling hebben durven geven.
The Unstoppable Knight heeft een voorproefje gegeven van zijn album release binnenkort in Rdam. Zodra de datum bekend is zal ik hem delen. Iedereen was onder de indruk van deze (nog) wat onbekende artiest,. Zijn album ‘ I Remain Unvanquished ( Invictus Maneo) ‘ laat niet lang meer op zich wachten. Ik kan niet wachten tot ik zijn cruisende melodieën door de radio hoor knallen. Want dat gaat gebeuren, let maar op! Dope!! smile-emoticonZaterdag heeft UK al fans verzameld en dat zullen er veel meer worden. Check zijn site YAP Muzik en/of the Unstoppable Knight als je op de hoogte wil blijven.
UG heeft de zware Pink Floyd fans weten te overtuigen met hun set. UG gaat even op zomerreces maar komen in het najaar weer terug, dus check de FB pagina van Unconditionally Guaranteed als je er meer van wilt! Het publiek werd van buiten naar binnen getrokken door het fantastische gitaarwerk van Dave Feenstra die op unieke wijze de Gilmoure sound weet weer te geven.

bf02 bf03 bf06 pf 01 pf 02 pf 03 pf 04 anne 08 anne 09 anne 14 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-4 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-13 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-14 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-15 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-19 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-20 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-27 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-28 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-29 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-30 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-31 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-32 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-37 Benefietconcert Roosendaal-Aiji Kley-38

Op Wish u were here stond het publiek met een brok in de keel te kijken en mee te zingen.
Want uiteindelijk ging deze dag samen met een groter doel: We willen onze dierbaren niet meer kwijt raken aan de ziekte kanker. Onderzoek is belangrijk en daar hebben wij met heel veel trots 2000,- voor binnen gesleept!

Plaats een reactie